November

Dagarna rullar på och vi är enda inne i mitten på november nu, och fortfarande inte en flinga snö på backen. Frågar du mig så är det helt underbart, ju längre desto bättre. :) Kan dock tycka att det känns lite mindre kallt när det är snö ute och minus graderna tar över, frost är bland det värsta jag vet och idag syntes den inte till för första gången på jag vet inte hur många veckor. Totaly lovely! :)
Som sagt dagarna går och så även i skolan, kurs efter kurs börjar lida mot sitt slut och den här veckan börjar praktiken som ska pågå i fyra veckor framöver. Jag gillar't! Jag som specialiserat mig inom utvecklingsstörning ska vara på ett gruppboende här i Matfors och det ska bli så spännande så.
Annars vill jag bara säga att man är helt nöjd med livet som det är just nu. Svårt att klaga! :)

Hej igen

Ingen vidare statistik här på bloggen ser jag men det gör mig ingenting. Det kanske är så att det inte är så många som vet att jag använder den här bloggen heller då jag valde att lägga ner den andra på grund av minnen som jag ville låta vara kvar där. Men jag skriver mest för min egen skull när jag känner att jag har tid för det och vill skriva av mig lite :)

Nu har vi gått på lov iallafall vilket är riktigt skönt. Önskar att man kunde utnyttja dem lika väl som förr men riktigt så är det ju inte. Jag har precis börjat plugga lite på distans också så jag har att göra så det räcker och blir över. Men Casper ska iallafall få vara ledig från och med imorgon och resten av veckan, sedan så ska han även vara ledig hela nästa vecka tillsammans med sin gammel mormor i Stockholm :) Mysigt för dem!
Så ser livet ut.. Samhälle A på distans som suger och den tyngsta kursen, medicinsk grundkurs, har precis börjat i skolan också så usch och fy, man pluggar verkligen så att fingrarna blöder! 
Nu ska jag njuta av dagens andra kopp kaffe innan jag ringer läraren och tar upp några frågor till det här förbaskade arbetet, börjar bra när man fått första uppgiften och kör fast direkt.. Grr!!

Annars så hoppas jag att ni som läser har en bra dag ;)

RSS 2.0