Ingen tid

Oj oj, det går verkligen dagar mellan gångerna nu och jag tänker på bloggen emellan åt och jag är medveten om att dessa dagar går mellan gångerna jag är inne här men för er som tittar in med jämna mellanrum och väntar så vill jag bara säga att, vänta inte! Jag har helt enkelt inte tid med det här. Det är för mycket som händer och att uppdatera andra om vad som händer i vårat liv just nu när jag knappt vet själv vad som händer, känns inte som något att spendera tiden på. Inte just nu iallafall.
Allt blev bara upp och ner, himmel och pannkaka, svart och vitt, ut och in. Ja, och så vidare. Vi måste ägna oss åt varandra och åt det som är vårat helt enkelt. 



Från oss till er! Vi hörs kanske i framtiden.

Ingen trogen bloggare

Någon trogen bloggare verkar det inte bli av mig igen riktigt, det får jag lov att erkänna! Det är inte lika som förut när man hade hela dagarna fri och massa utveckling hos lilleman att dela av sig med för varje dag! Idag är ju livet helt annorlunda, lillen går på dagis och jag pluggar om dagarna och när vi är lediga tillsammans så har man ju fullt upp ändå kan jag känna. Man har sitt att göra som hör till vardagen och det är ju som vilket annat liv som helst.. Äta, sova, laga mat, städa, tvätta .. Roligare än så är inte livet!

I helgen har vi iallafall haft besök här hemma vilket var väldigt uppskattat av oss båda! Och idag är vi tillbaka till vardagen igen och spenderar söndagen precis som vanligt.. Tvätt och städ står högst upp på schemat och sen hade jag tänkt att plugga lite medans lilleman tar sin lilla tupplur, så man kan ha kvällen fri och njuta av den innan det är tillbaka till skola igen. 

En liten uppdatering iallafall, vi lever!

RSS 2.0