Ops!

Oj oj oj.. Här verkar det gå år mellan gångerna man är inne och skriver ett inlägg, ser att året var 2014 sist jag skrev och nu är det 2015 och nästan slutet på det här året. Jösses vad tiden går fort!

Får något ryck ibland när jag känner att det är skönt att slå sig ner i soffan med datorn i knäet och skriva av sig lite. Inte för att jag känner att jag har så mycket intressant att komma med men det är skönt att låta fingrarna springa över tangentbordet och få ur sig ett och annat. 

Mitt liv ser väl ut som det alltid har gjort, grabben blir ett år äldre för varje år som går och jag också. "Lillen" gör ju sitt sista år på dagis och ska börja förskola nästa år, det känns riktigt sjukt! Kommer de grå håren snart tro? Skämt och sido, men jag tyckte det var nyss jag satt med min nyfödda lilla bebis och sen lärde han sig gå... 

Jag har tagit steget att söka mig nytt jobb också, visserligen inom kommunen och samma som jag gör nu, men på en ny hemtjänst grupp med ett annat arbetssätt! Det känns faktiskt roligt såhär långt, kommunen med sina idéer om att förändra och förnya hela tiden har drivit mig till vansinne, så den här gången satt jag punkt på förändringar och hoppas få landa i ett arbetssätt som varar längre än tre månader...


Annars hade jag väl inga fler ointressanta saker att dela med mig av. Livet på en pinne, jobba, äta middag och slå sig till ro för att orka med nästa arbetsdag, ungefär!? Och mellan varven hinna njuta lite av livet som varar nu också.. ;)

RSS 2.0