En helt ny start

Livet tog en vändning och fick en helt ny start för ett tag sen, och nu är det dags att gå vidare!

Jag och Casper är nu mer ensam igen, nu är det bara vi. Vad som har hänt är inget jag vill hänga ut här, jag kände väl helt enkelt att värderingarna började sticka åt andra håll och kanter och värderade mig och min son mer än allt annat och det kommer jag alltid att göra.

Vad händer i våra liv just nu? Casper går på dagis på heltid och jag pluggar på heltid till undersköterska på komvux vuxenutbildning. Jag trvis super bra och Casper likaså på dagis, det är ju nyttigt för honom att socialisera sig med andra barn och lära sig hur livet kommer att vara, det är såhär det kommer att se ut. Ibland önskar jag ju dock att jag kunde ha honom mindre på dagis, men som ensamstående och student så är det svårt att få tiden att räcka till och jag är ju inte mer än människa som också har behov.

Just nu så bor vi hemma hos mamma och pappa, mina fina bröder flyttade ut och har börjat plugga på olika orter så vad passar inte bättre egentligen? Bo hemma, spara pengar, spara tid. Det finns många fördelar men givetvis nackdelar också, men återigen som student så är det toppen! Det går ingen nöd på varken mig eller Casper, han har ju en hel gård för sig själv. 

Caspers utveckling kommer jag att återkomma mer till i ett annat inlägg framöver, han är så stor min lilla kille och kan enormt mycket! På onsdag blir han hela 18 månader, ett och ett halvt år! Helt sjukt vad den sista tiden rasade iväg, tyckte han precis fyllde 1 år och bara det var svårt att förstå. Men den roligaste tiden är nu och vi njuter av den.

Ha det bra så länge och räkna med mig i fortsättningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0